PHW Montage AB

PHW Montage AB

God förmiddag på er, varmt välkomna hit! Idag ska jag lyssna på er, ni har länge efterfrågat ett inlägg där jag rekommenderar ett företag så det är vad jag kommer skriva idag. Företaget jag tänkte skriva om heter PHW Montage AB och har hjälpt mig med solskydd i Stenungsund.

Förra året köpte jag och min fru en sommarstuga uppe i Stenungsund så att vi hade ett ställe som vi kunde besöka under sommaren och semestern. Vi blev helt förälskade i stugan direkt när vi såg den och vi kände att den var tvungen att bli vår, vilket den senaste också blev. Vår sommarstuga är väldigt rymlig trots att den är så pass liten som den är, jag tror dock att den känns större med tanke på att vi har en vägg full med stora fönster. När vi väl hade köpt sommarstugan och hade varit där över sommaren insåg vi att det inte var särskilt praktiskt att ha så många stora fönster, det gjorde att vi fick in mycket mer ljus än vad vi ville. Då det inte fanns någon smidig lösning med gardiner började vi istället söka efter ett företag som kunde hjälpa oss med solskydd i Stenungsund, det var då vi hittade PHW Montage AB. De hjälpte oss då med solfilm som skulle skydda en del ljus från att komma in i stugan, det hjälpte samtidigt med vyn in i stugan. Genom deras solfilm blev det svårare att kolla in i huset, vilket kändes betryggande eftersom vi hade en del värdesaker där inne. Efter att vi har fått deras underbara hjälp med solskydd i Stenungsund har vi inte längre något problem med varken ljuset eller med insynen. För att avsluta det här inlägget skulle jag verkligen vilja rekommendera det här företaget om ni vill ha hjälp med något liknande, deras hjälp är verkligen underbar och den bästa man kan få.


Kommentarer är stängda.