Ljudsystem i mitt badrum

Ljudsystem i mitt badrum

Hej där bloggen! Jag tänkte hinna med ett litet blogginlägg innan jag sticker från jobbet om tio minuter. Det kommer handla lite om det som intresserar mig nämligen ljud och ljus men jag kommer även prata en del om mitt badrum som jag har stora planer för. Jag har beslutat mig för att renovera mitt badrum och jag är väl medveten om att det är en ganska tuff process så därför kommer jag anställa någon hantverkare i Trelleborg som kan hjälpa mig med det. Eftersom att jag har tänkt att skaffa ett badkar som jag kommer spendera många timmar i så vill jag kunna njuta av lite musik där också. Jag tänker mig högtalare uppe i taket som är kopplade till det ljudsystemet som jag har nu, jag tror inte det behövs något liknande ljussystem i badrummet som jag har. I mitt hem har jag högtalare och belysning som är styrbara med hjälp av min röst, men när jag går in i badrummet så går man alltid förbi lampknappen tänker jag. Att renovera badrum kostar en hel del men jag har faktiskt sparat ihop till det här i flera månader så att jag kan få ett badrum som uppfyller samma standard som resten av min lägenhet. Badkar och högtalarsystem är det viktigaste, det måste finnas några av er läsare som också gillar att sjunga när man duschar tänker jag. Så nu är det ynka tre minuter tills jag får gå hem och ta helg, jag funderar redan på vad jag ska hitta på ikväll. Det har jag faktiskt gjort hela dagen men dock utan framgång så vi får helt enkelt ta det som det kommer. Ibland kan det visa sig vara det absolut bästa alternativet och förhoppningsvis är det här ett av de tillfällena. Nu önskar jag er en riktigt go helg så hörs vi snart!


Kommentarer är stängda.