Dennis Forsberg Photography

Dennis Forsberg Photography

Hej igen, alla härliga läsare! Välkomna tillbaka hit till bloggen. Här så brukar ju, som många av er kanske redan vet om, skriva om ljus och ljud, men just idag så hade jag faktiskt tänkt mig att jag skulle ta och skriva lite kort om en viss fotograf på Lidingö eller för er i exempelvis Haninge samt på Östermalm eller Kungsholmen med omnejd som är intresserade av att anlita hjälp med att fånga riktigt fina och professionella bilder.

Detta är ju nämligen någonting som jag har skrivit om en hel del här på bloggen och därför så tycker jag att det är hur roligt som helst att det numera är så pass många av er som faktiskt har uttryckt ett intresse för detta och tycker att jag ska dela med mig av mer erfarenheter och åsikter kring det hela. Jag skulle därför, i och med detta, vilja ta och passa på att här idag ta och skriva lite om en fotograf vid namn Dennis Forsberg Photography som jag varmt kan rekommendera till er alla som nu är intresserade av detta. Han är nämligen hur duktig som helst och det kan jag säga med stor trygghet eftersom att jag själv valde att vända mig till honom och även då för att jag var så oerhört nöjd med resultaten. Dennis Forsberg Photography är verkligen superskicklig och har ett öga för detalj, så jag kan verkligen inte tänka mig att någon skulle ångra sig i sitt beslut om att anlita honom. Jag kan även ta och passa på att lägga in en länk här någonstans så att ni smidigt kan klicka er in på Dennis Forsberg Photography och hans egna sida här på nätet. Där kan ni ju bland annat se lite fler referenser samt läsa på lite mer om vad han kan hjälpa just er med i fotoväg!


Kommentarer är stängda.