Bröllopsfotograf till bröllop i Falkenberg

Bröllopsfotograf till bröllop i Falkenberg

Hej på er alla fina läsare

Tänk att det redan är april, det betyder att det bara är ungefär två månader kvar till min syster gifter sig. Bröllopet ska vara i Falkenberg och en kompis till mig är bröllopsfotograf ska hjälpa till att fotografera. Så himla fint att vi fick lite kompispris men som tack så ger vi också mycket cred i sociala medier så att han får reklam för sig och sitt företag.

Om man ska boka bröllopsfotograf under sommaren så får man nog vara ute i ganska god tid för det är ju deras högsäsong och då de har som allra mest att göra. Oftast ligger ju också bröllopen på helgerna så uppdragen sprids ju inte ut över veckorna. Vi hoppas på fint väder i Falkenberg på bröllopsdagen eftersom det är tänkt att vara utomhus. De har ett tält också där middagen ska vara, men själva ceremonin är planerad att vara utomhus. Jag har i och för sig hört att lite regn på sin bröllopsdag ska betyda tur, men jag vet inte om det stämmer så bra. En kompis till mig hade det på sin bröllopsdag, men de skiljde sig bara ett par år efter.

?Jag ser så mycket fram emot att få se min syster gifta sig och jag tror det kommer bli en dag som är både magisk och rolig, och för den sakens skull kommer jag behöva vattenfast mascara för det kommer att gråtas den här dagen. Det är jag helt säker på! Jag har ju fått vara med på mycket av förberedelserna och självklart håller jag på att anordna möhippa för henne. Det vet hon om, men hon vet ju inget om detaljerna och det kan jag ju inte skriva om på förhand här ifall hon läser inlägget. Så roligt att fixa överraskningar! Ha en fantastisk dag kära ni!


Kommentarer är stängda.